Prøv TAEKWONDO uforpliktende i 2 uker!

Klikk her: 2 uker med GRATIS Taekwondo! - Uten forpliktelser​​

Å trene TAEKWONDO hos Tong-Ir gir deg: Hurtighet. Styrke. Koordinasjon. Utholdenhet. Selvtillit. Disiplin. Vennskap. Morro. Reiser...

...med andre ord; en solid plattform for LIVET!

Bli med å tren i trygge omgivelser med dyktige instruktører som hjelper deg å nå dine mål. Vi tilbyr alt fra trim til toppidrett.

Tong-Ir betyr "Veien til målet" og er Trondheims eldste Taekwondo klubb. Vi tar i mot store og små uansett ambisjonsnivå, bakgrunn og forutsetninger. Vi er en klubb for ALLE!

Av toppidretts-prestasjoner kan det nevnes gull, sølv og bronsjemedaljer i flere Norges Mesterskap, Nordisk Mesterskap, Europa Mesterskap og internasjonale mesterskap, samt flere bestemannspriser og årets ungdom i Norge. Vi deltar på Kampsportforbundets talentprogram, og har flere utøvere på landslaget i olympisk Taekwondo (kamp) med målsetninger om medaljer i Olympiske leker. Klubben strekker seg langt for å gi mest mulig økonomisk støtte til treningsleirer, konkurranser og utdanning av våre medlemmer. Tong-Ir er en klubb med fokus på medlemmene, sunne verdier og godt samhold.

Tong-Ir er en del av World Taekwondo Federation (WTF), det eneste forbundet som kan delta i De olympiske leker.

Vi har kontinuerlig opptak og tilbyr to uker gratis prøvetrening - uten forpliktelser. På torsdager er det også mulig for familier å trene; en kjempeflott mulighet til å gjøre noe virkelig meningsfullt sammen som familie!

Vi holder også treninger for allidretten, idrettsskoler, håndballag og andre som er interessert.

Har DU lyst til å prøve 2 uker med GRATIS Taekwondo - uten forpliktelser - registrer først personopplysninger ved å klikke på knappen nedenfor, deretter er det bare å ta turen innom oss så skal vi hjelpe deg i gang med treningen. Har du spørsmål eller trenger mer informasjon utover dette så kan du ta kontakt med Knut Brevik (hovedinstruktør) på e-post knut@tongir.no eller tlf. 926 44 528.

Registrer personopplysninger ved å trykke på knappen nedenfor slik at vi får korrekt kontaktinformasjon på deg/dere. Dette er HELT ​​​UFORPLIKTENDE, men grunnleggende for at vi skal vite hvem du er og hvordan vi kan kontakte deg for spørsmål og informasjon.​

Alle medlemmer i klubben blir forsikret gjennom Kampsportforbundet. Dette dekkes gjennom medlemskontigenten.

Medlemskontigent

Kontraktstype (Klubben kan vedta endringer i satser. Adm.gebyr kommer i tillegg til nedenstående) :

Barn 12 mnd. kontrakt  275,00

Barn 6 mnd. kontrakt 300,00

Student 12 mnd. kontrakt  300,00

Student 6 mnd. kontrakt  330,00

Ungdom/Voksen 12 mnd. kontrakt   320,00

Ungdom/Voksen 6 mnd.   350,00

Det gis 50% familierabatt hvis flere familiemedlemmer med samme bostedsadresse melder seg inn.

Min Idrett

Viktig informasjon vedørernde Min Idrett

Min Idrett er portalen hvor du finner din brukerprofil i idretten! Her kan du søke om medlemskap, betale medlemskontingent, melde deg på og betale for arrangementer og mange flere ting! BVHIF ønsker å ta i bruk denne betalingløsningen for medlemskontingent fra og med 2015. Du vil da kunne betale direkte på Min Idrett eller hente PDF av faktura og betale i nettbanken.

Min Idrett kommuniserer med vårt medlemsregister og vil derfor gjøre vår hverdag mye enklere gjennom at dere som medlemmer selv kan registrere adresseendringer,e-postadresse, inn- og utmelding og annen informasjon.

Derfor er det meget viktig at alle våre medlemmer oppretter sin profil!

Se Produktark Min idrett for mer informasjon om portalen.

Se Brukerveileding for mer informasjon om hvordan du benytter portalen.

Opprette ny bruker

For å opprette din profil trykker du her og velger «Ny bruker» oppe i høyre hjørne. Har du allerede en eksisterende profil velger du «Logg inn». Det er som nevnt viktig at alle klubbens medlemmer gjør dette fordi vi ønsker å bruke denne betalingløsningen for medlemskontingent. Dette vil spare klubben for mye tid og penger og vi håper alle kan bruke et par minutter på å verifisere profilen sin. Du vil i fremtiden motta e-postvarsel når medlemskontingenten ligger klar til betaling.

Familierelasjon

Når du er logget inn har du mulighet til å opprette familierelasjoner. Vi anbefaler alle foreldre (uavhengig om du selv er medlem eller ikke) å opprette en profil på sitt navn. Deretter kan du legge til dine barn som «Nytt familiemedlem». Dette gjør at du får tilgang til dine barns betalinger på din profil og du kan også melde barna inn og ut av klubb og grupper.

Familiekontingent

Dere som mottar familiekontingent vil se at det kommer en betaling til hver person som inngår i denne kontingenten.

Om du som foresatt har knyttet familierelasjon vil du derfor få opp alle disse under «Betalinger». Det er naturligvis kun en av disse som skal betales, og når betalingen er registrert vil kravet på de resterende navnene også forsvinne.

Dette vil bli rettet opp av NIF IT i fremtiden så det kun kommer en kopi av faktura. Familiekontingenten vil bli fakturert på navnet til den eldste i familien.

I fokus